Gustave COURBET - ELEKTROMOS ORGAZMUS

ELEKTROMOS ORGAZMUS

Minden, amit tudsz a szexről, de szeretnéd elfelejteni

Gert WEIGELT Mikado


© Gert WEIGELT: Mikado (1988)

Ez Tsúszó Sándor rovata,


aki ezentúl kíméletlen, erotikus mélyfúrásokat fog végezni az emberiség múltjában és jövőjében, választ keresve arra a kérdésre, hogy vajon ha "Szabó Rozáliát agyonbaszta a villám" - mint ahogyan azt a költő állítja -, akkor ki fog ezentúl halat venni a halpiacon? Itt, tehát, nem lesznek napi hülyéskedések a Márinénit megrépázó téeszelnökről, a gyerekpornót világhálóra röppentő képviselőről, vagy a homokosokat lebuzizó polgármesterről, de még arról sem, hogy a képernyőn, vagy a fodrásznál, vagy az Illatos úton dolgozók mit gondolnak a kexről, meg az ő vaníliás nedveiről, hanem vérkomoly esztétikai feldolgozása a témának, hogy a tisztelt internet-fogyasztónak "gyöngyház bevonatúvá váljon a szőre", amikor a végére ér annak, ami kezdődik.


A VILÁG EREDETE


Kezdetben volt a Pina. A joni, vagina, vulva, suni, nuna, borzaska, punci, picsa, pokolkút, málnás, skatulya, faszfészek, hüvely, tok, cső, csatorna, boszorkánykatlan, bula, lyuk, mindzsa, szőröske, húsevő, muff, buksza - hogy csak ismertebb neveit említsük. Megnevezhetetlen és érinthetetlen, amit mindenki a szájára vehetett, és az életben egyszer biztosan megérintett. Káromkodás és ima vette körül, sóvárgás és áhítat. Anyám, húgom, leányom. Szerelmem, szeretőm. Szentem, szajhám. Te őská, te hetéra, te kéjhölgy, te rima, te utcalány, te lotyka, te repedtsarkú, te kapcarongy, te kurva, te prosti, te nősténykentaur - légy az enyém! Legyél helyettem én.


EGY ISMERETLEN SZEMTANÚ


Egy viktoriánus gentleman (London 1822?-1892?), a gazdag felső középosztályból, közel negyvenöt éven át titkos naplót vezetett, amelyben feltárta egy olyan agy működését, amit emberöltőn át csak egyetlenegy dolog: az üzekedés érdekelt. Nincs benne dicsekvés vagy megalománia, ami a hasonló emlékiratokat olyan ízléstelenné és megbízhatatlanná teszi, ezért kis utazásunkat a húsban nem Casanovával vagy Frank Harrisszal, hanem vele fogjuk kezdeni.


Huszonhárom-huszönöt évesen megírta ifjúkori kalandjait cselédlányokkal, unokatestvérekkel, harmincöt-harminckilenc évesen volt egy szeretője, akivel mindent kipróbált, negyven évesen súlyosan megbetegedett, majd negyvenöt évesen élete legcsiklandósabb szakaszába lépett, ami közel húsz évig tartott...


Elszegényedett, örökölt, házasodott, meggazdagodott. Utazott, kipróbálta a világ kurváit. Kísérletezett a szexuális perverziókkal és a hűséggel. Baszott, írt, baszott, írt. Többszörösen kommentálta mindkettőt - naplója réteges, mint a hölgyek csipkés alsószoknyái, és belül a legforróbb.


Végül, élete alkonyán, teljes inkognitóban kinyomatta munkáját: My Secret Life (Amszterdam, 1890). Tizenegy fejezet, 4200 oldal, bordázott, kézi gyártású papíron. Rajta közel ezerkétszáz nővel való koitálás, és háromszázzal egyéb élvezetek frappáns története.


TITKOS ÉLETEM


(részlet)


EGY NÉVTELEN SZERZŐ TOLLÁBÓL


"Koitáltam, megnéztem vagy érintettem a pina minden fajtáját: a bölcsőben fekvő gyerekétől az ötven-hatvan év közötti asszonyokéig. Láttam mindenfajta méretűt, formájút és színűt - a halovány pírútól a sötétvörösig. Láttam csupaszt, kevés pihéjűt, és olyat, amit hat inch hosszú szőr fedett, a fenék partjától egészen a köldökig. (...)


Nem létezik izgatóbb, csalogatóbb látvány annál, amikor egy mezítelen, remek alakú nő összesimult combokkal, amelyek félig eltakarják a punciját, ül vagy a hátán fekszik, és fölsejlik göndör fürtjeinek a vénuszdomb felé sűrűsödő árnyéka - mintha el akarná rejteni a szemünk elől. És ekkor, amíg a combok lágyan szétnyílnak, kikukucskál a mélyen húzódó vágat, a megduzzadt külső ajkak előbújnak, felfedve a szelíd csiklót és belső ajkakat. Láthatóvá válik a teljes vörös bársony - selymes, virgonc, puha és fényes szőröcskék koszorújában, meg a combok rugalmas bőre és az elefántcsontszínű has. Mintha drágaköveket látnál egy ékszeres dobozban. Nem létezik szebb látvány egy férfi szemének.


Amikor pedig a combok jobban szétnyílnak, hogy befogadhassák ölelésükbe a férfit, a punci teljes hosszában és nagyságában megmutatkozik. Vörös és fényes a vágy nedveitől - mindene látszik, kivéve az alsó részt, ahol a farok majd behatol, és ami részben rejtve van a combok ívében. Ez a rész kicsit sötétebbnek tűnik az árnyékok miatt, amelyben rejtőzik, és kihangsúlyozza a hüvely titkos voltát és szépségét, amelybe a hímtagnak be kell siklania, ami miatt keménnyé válik, pulzálni kezd, belövell és kipottyan, miközben gazdája szinte eszét veszti az élvezettől, amit nyújt és kap. Van-e ezen a világon bármi, ami összehasonlítható a pinával? Egyetlenegy férfi érdeklődése, vágya és elragadtatása sem szűnhet meg iránta!


Ilyen pillanatokban, ha a múlt, mostani vagy jövendő élvezetek szépségeire gondolok, forog körülöttem a világ. A tekintetem mindent befog - az anus-tól a pupakig, és a punci mennyeinek, viselője angyalnak tűnik előttem. A pinát még most [kb. 65-68 évesen] is egy kamasz lelkesedésével nézem, és, bár ezer és négyszázat láttam, azt kívánom, hogy még ennyit láthassak belőle.


A vagina fiziognómiájáról és élvezetet nyújtó képességéről tudok annyit, mint a többi férfi. Kinézetre hat csoportba sorolom őket, bár más csoportok tulajdonságait is felvehetik, különös tekintettel a belső szeméremajkak és a clitoris méretére. Vannak tehát: A) tiszta vonalú puncik, B) tiszta vonalú, szalagos puncik, C) ajakos puncik uszonyokkal, D) szűkszájú puncik, E) teltajkú puncik, és F) loncsos puncik.Tiszta vonalú puncik,


amelyek egy kettévágott narancsra emlékeztetnek. A hús mindkét oldalon telt, vastag, felfelé dudorodik és kissé befelé hajlik. Ez nyilvánvalóan ajkakat formáz, mégis valami dundi párnácska alakját ölti. Nagyjában sem a csikló, sem a belső ajkak nem látszanak, bár a vöröses bőr befelé húzódó szélei feltárnak egy keskeny korall-vonalat, amely a vörös belső területeket jelzi. Az ilyen punci a kislányoknál a legszebb, úgy 14 éves korig, amíg nem kezd nőni rajta a szőr, de néha idősebb nőknél is előfordulhat. A hús párnácskái feszesek, de rugalmasak. Ez a punci az évek múlásával megváltozik, bár én láttam ilyet egy 35 éves nőnél. A felnőtt nőknél kialakul egy rés a combok irányában, ahová az ember kényelmesen bele helyezheti a kezét. Ennél a típusnál általában van mit fogni. Talán a széles medencecsont miatt, de apró nőknél is előfordulhat.© Gustave COURBET: A világ kezdete (Párizs, 1866)


Tiszta vonalú, szalagos puncik,


amelyek igen hasonlítanak az előzőekhez, azzal a kivétellel, hogy a belső ajkak és a clitoris kicsit jobban fejlettek - nem túlságosan, de ahhoz eléggé, hogy látsszék a vörös szalag, amely azt a benyomást kelti, hogy az ajkak nyitottak. Ez szalag csak időnként tűnik elő: ha a lábak szélesre nyíltak, és néha, amikor teljesen zártak. Néhol a kicsi (nem nagy és csúnya) csikló közvetlenül a punci csúcsánál áttör a szőrszálak között, amelyek a vágat végénél sokkal sűrűbbek, egy inch-csel alatta pedig a belső ajkak teljesen eltűnnek, és csak akkor látszanak, ha a combok szélesre vannak tárva. Ilyen puncit a nőknél harminc éves korral bezárólag láttam, és számomra ez a legszebb, legkifinomultabb, leggyengédebb és leginkább izgató. Ez egészen biztosan az egyetlen fajta, amire azt mondhatjuk, hogy: szép. A pina önmagában talán nem szép szerv, de a vágy és az erotikus ösztön a gondolkodás izgató témájává avatják.


Jack-Henry HOPPER képregényéből


© Jack-Henry HOPPER képregényéből (1989)


Ajakos puncik, szárnyakkal,


amelyeknél az ajkak általában természetellenesen nagyok, a csikló kimered, és a belső ajkak a vagina egész hosszában kívül vannak. A negyvenes nőknél találni ilyet, és, ha sokat élveztették magukat, vagy sokat koitáltak, a színük sötétvörös, majdnem szederjes. Néhány asszonynál láttam szinte rózsaszínű szeméremajkakat is. Egyszer pedig - ami teljesen elrontotta az élvezetemet - egy 35 éves nőnél olyan belső ajkakat fedeztem fel, amelyek egy inch hosszan kilógtak a pina szájából. Jó néhány francia kurtizánnak, akivel elháltam, hasonló vulvája volt, valószínűleg a gyakori nemi betegségektől. Néha pedig a gyakori gyerekszüléstől váltak ilyenné. Ezek a pinák ugyanolyan taszítóak a számomra, mint az ún. loncsosak. (Évekkel azután, hogy e sorokat lejegyeztem, megkaptam egy leányt, akinek ilyen volt a szerve. Még a 16. évét sem töltötte be, de úgy nézett ki, mint aki negyven éves. A belső szeméremajkai egy inch hosszan virítottak, és kifejezetten nagy clitoris-a volt. Szeméremajkai az egyik oldalon jóval fejlettebbek voltak a másiknál, és a vaginája egy dzsinn buzogányát is elnyelte volna. Meglátogattam, és dugtam vele másodszor is - pusztán kíváncsiságból.)


Paolo VALLORZ Alexandra portréja


© Paolo VALLORZ: Alexandra portréja (1970)


Szűkszájú puncik,


amelyeknél kilóghatnak, bár nem természetszerűen, a belső ajkak. A szegény sorsú, fiatal, sovány, a kiéhezettség határán levő nőknek van ilyen borzasuk, vézna combokkal és apró nyúlseggel. Ezek, valójában, nem csúnya pinák, hacsak a szeméremajkak nem mutatkoznak túl láthatóan. Sajnos, gyakori dolognak számít, mert a nincstelen nők zöme korán szül gyereket - ami abból is látszik, ahogyan mizerábilis, süppedt hasuk a medencecsontok között fekszik. (Az effajta nők rendszerint úgy tesznek, mintha szégyenlősek volnának, és amikor pucéran, mímelt kacagás közben eltakarják testük eme fertályát, azt mondogatják, hogy zavarja őket, ha valaki ott nézi. Valószínűleg tudatában vannak, hogy ronda a pinájuk.)


Paolo VALLORZ Teltajkú puncik


© Ismeretlen cseh festő, 1900 körül


Teltajkú puncik,


amelyek általában érettek, és egy kettévágott kolbászra hasonlítanak. Szétterülnek és beleolvadnak egy kövér, húsos vénuszdombba. Hájas, jól táplált nőknek van ilyen, és sokszor igen jól néz ki a fehér, vastag combok és terjedelmes fenék völgyében. Ifjonti koromban főként ezeket kedveltem, és még utána is hosszú ideig így maradt. (Mary, életem egyik első szerelme, és Louisa Fischer is ide tartozott.) Föltételezem, hogy az ilyen vaginák a legvonzóbbak a fiatal fiúknak, mert megtestesítik azt - magam is jól emlékszem rá -, amit a punciról képzelnek. A bőség benyomását keltik. Ezek a nők rendszerint megengedik a férfiaknak, hogy szabadon nézzék és tapogassák a pinájukat, és a szemrevételezés alatt buján kacagnak, mint akik különösen büszkék magukra, ott alul. Imádják, ha a férfiállatok bámulják és csodálják őket!


Pablo PICASSO Loncsos puncik


© Pablo PICASSO: rysunek (1971)


Loncsos puncik,


amelyek olyanok, mint egy pár vékony kolbász, és olyan benyomást keltenek, mintha a hasról lógnának alá. Az oldalaik és a combok belső fala között egy vágat húzódik. Ezek a legrondább pinák, és még rondábbak, ha az ajkaik - ami gyakori eset - kint csüngnek. Úgy néznek ki, mintha a gazdájuk tüdőbajos lenne. Vékony szálú és kikopott szőr fedi őket - ha netán dús, akkor pedig túl hosszú, vékony és nem eléggé hajlékony szálak bokra -, sokszor megbizonyosodtam már erről. Alkalmanként megtörtént, hogy ilyen vulva láttán képtelen voltam az aktusra. A szakadt pinák, akár azok a hosszú, keskeny ajkúak, általában a szegény, girhes, alultáplált, nem túl fiatal, aprócska, seggetlen szajháknál találtattak. Azoknál, akiknek érzed a farcsontját, amikor belemarkolsz a seggébe. Esetükben, föltételezem, ez a nyomorúságos táplálkozás és gyönge egészség miatt van. A szegény, középkorú kurvák, akik fátylakat hordanak, és harminc évesnek szeretnék eladni magukat, amikor már ötvenesek, ilyen faszfészkekkel rémisztik el kuncsaftjaikat. Ifjú koromban sokat csalódtam, de ma már soha nem megyek el olyan nővel, aki lefátyolozta magát.


Különbözőek a szépség fokozatai, mert a szeméremajkak, a clitoris, a vénuszdomb, a belső ajkak méretének és formájának, a szőrzet hosszának végtelenül sok kombinációja egészen a fogyatékosságig terjed. Nincs két teljesen egyforma bula - ezért a sokféleség és változatosság csábítása nem hagyja nyugodni a férfiakat. Az újdonság mindig elvarázsol bennünket - mi emberek, ilyennek születünk."


London-Párizs-Amszterdam 1890.


Tsss fordítása

Appendix:


Clitoris > [ejtsd: klitorisz] görög, orvosi: csikló


Fiziognómia > görög: valamely élőlény külső, fizikai megjelenése


Inch > [ejtsd: incs] angol: hüvelyk. Hosszmérték (2,54 cm)


Mizerábilis > latin: szánalmas, itt: silány


Vagina > latin, orvosi: hüvely (női nemi szerv)


Vulva > latin, orvosi: a külső női nemi szervek összefoglaló neve


artLine Galéria sun-eyes

Retorika - HangÁrartLine Galéria
- út a kifejezéshez -
sweet home
Világra szóló, Világnak való
© artLine 5711

artList

Gustave COURBET - ELEKTROMOS ORGAZMUS